Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50546 Library:50634 in /home/bigsite/public_html/blog/post.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bigsite/public_html/blog/post.php:10) in /home/bigsite/public_html/blog/post.php on line 24
تاريخچه كترينگ تهيه غذا تهيه غذا .

تهيه غذا

تاريخچه كترينگ

تلاش هاي مقدماتي در صنعت  catering كترينگ از دهه 1920 آغاز شده است كه موضوع آن خوراكي هاي درون پروازي است، اما نخستين آشپزخانه اي كه براي تهيه خوراكي هاي درون پروازي بوجود آمده است، در سال 1936 توسط خطوط هوايي امريكابود و محتويات آن بطور معمول شامل گوشت (اكثرا گوشت مرغ يا گوشت قرمز گاو و گوساله )، يك سالاد يا سبزي، كمي نان و يك دسر شيريني وشكلات است.

تامين كننده خوراكي ها معمولا يك غذاي جانشين از قبيل غذاي طبخ شده يا غذاي ويژه آيين كليمي ها، مسلمان ها وگياهخواران نيز تهيه مي كنند. البته اين غذاها بايد از قبل وبرخي اوقات هنگام خريد بليط سفارش داده شوند.

امروزه تهيه كنندگان خوراك هاي كترينگ در تمام دنيا، در درون يك تشكل صنفي به نام IFCA ( كه برگرفته از عبارت International Flight Catering Association است) ، گرد هم آمده اند. اين انجمن در سال 1980 ميلادي در انگلستان تشكيل شدواز سال 2005 تهيه كنندگان خوراكي هاي درون قطاري و درون كشتي نيز به آن ملحق شدند. در سال هاي اخيرتهيه كنندگان غذا براي سمينارها، اردوها وتورهاي گردشي وبازديد هاي علمي نيزبه سيستم غذاي كترينگي تمايل نشان داده اند ومورد استقبال نيزواقع شده است.

مشهورترين شركت هاي تامين كننده :

GATE GOURMENT نام بزرگترين شركت مستقل تامين كننده مواد غذايي و ساير خوراكي هاي درون پروازي است كه مركز آن در زوريخ سوئيس قراردارد و مركز امريكاي شمالي آن در RESTON ويرجينيا قرار دارد.

اين شركت در سال 1992 تاسيس شدو علاوه برتامين خوراكي ها، در زمينه هاي ديگراز قبيل ارائه خدمات كابين، اقلام راحتي ، نظافت وشستشو و غيره هم فعاليت مي كند.

شركت فوق در سال 2004 تعداد 22000 نفر پرسنل و 4/2 ميليارد فرانك سوئيس درآمد داشت ودرسال 195 ميليون غذاي پروازي را تامين مي كرد. شماري از خطوط هوايي مشهور دنيا از قبيل Brithish Airways ، American Airlines ، Air France ، Delta Airlines ، Emirate و THAI مشتريان اين شركت به شمار مي روند.

SERVAIR : يك شركت تابع ايزوانس است كه 8000 نفر پرسنل دارد و تعداد مشتريان آن به 130 خط هوايي مي رسد. 45 ميليون سيني خوراكي رادر سال آماده ميكند وبيش از يكصد آشپز دارد. اين شركت براي مشتريان خود 1000 منوي غذايي و 5400 دستورالعمل غذايي را فراهم آورده است.

GATE GOURMER7 : علاوه برتامين خوراكيهاي درون پروازي ، خدمات گوناگون ديگر را هم ارائه مي دهد.

LSG SKY CHEFS : شركت ديگري است كه در حوزه تامين خوراكيهاي درون پروازي فعاليت و مالكيت آن به خط هوايي آسمان لوفت هانزا تعلق دارد. محل اين شركت در اروپا ، فرانكفورد و در امريكاي شمالي IRVING ايالت تگزاس است. شركت فوق در سال 1942 تاسيس شد، در سال 2004 بيش از 270 خط هوايي مشتري داشت و362 ميليون خوراك ارائه داد و 190 مركز خدنات به مشتري در 49 كشور جهان دارد. درآمد اين شركت در سال 2007 ميلادي بالغ بر 4/2 ميليارد يورو شد.

خوراكيهاي درون پروازي كترينگ و اهميت روابط عمومي :

روابط عمومي به بياني ساده و كلي برقراري ارتباط هدفمند به موقع، موثر ودوسويه ميان درون و برون از يك مجموعه تعريف مي شود.خوراكيهاي درون پروازي در همين راستا، مجموعه اي بشمار مي رود كه روابط عمومي هرخط هوايي بايد درچهارچوب فعاليت هاي بازار افزايي خود به آن توجه نشان داده وبه بهره برداري از امكانات بالقوه بسيار گسترده اي بپردازد. در همين زمينه روابط عمومي فوق تخصصي حوزه خوراكيهاي درون پروازي قادر است ايفاگر نقش موثري نه تنها در عرصه دادوستد اقتصادي بلكه در حوزه ارتباطات فرهنگي ميان كشورها دارد.

استفاده از خوراكيهاي بومي هركشور در منوي پذيرايي (بعنوان مثال در مورد ايران غذاهاي سنتي نظير چلوكباب، چلو خوشت هاي مختلف، شربت هاي تهيه شده از عرقيجات گياهي، شيريني هاي محلي از نوع سوهان قم، باقلواو قطاب يزد، كلمپه و كماچ كرمان، گز اصفهان و ...) و كترينگ اطلاع رساني محلي در مورد آنها مي تواند ابزار موثري براي شناساندن فرهنگ اصيل به يكديگر بشمار آيد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۳ آذر ۱۳۹۵ساعت: ۱۱:۲۹:۵۳ توسط:امين موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :