تهيه غذا

آموزش پخت قيمه در كترينگ

وقتي صحبت از قيمه مي‌شود، همه به ياد قيمه نذري مي‌افتند؛ قيمه‌اي كه با سيب‌زميني سرخ‌شده و برنج دودي طعمي خاص پيدا مي‌كند و عقايد و ارادت‌هايمان نيز باعث مي‌شود اين غذا را جور ديگري دوست داشته باشيم.

براي طبخ عالي اين غذاي اصيل در كترينگ ، نكته‌هاي ريزي وجود دارد كه در اين مطلب به آن‌ها اشاره خواهيم كرد زيرا براي اينكه لپه‌ها شكل اصليشان را از دست ندهند يا قيمه رنگ زيبايي پيدا كند و تلخ نشود، همواره سۆال‌هاي فراواني از سوي خانم‌ها مطرح مي‌شود. پس براي مشاهده پاسخ اين پرسش‌ها، با ما همراه شويد.

 قيمه از خورش‌هاي ايراني است كه فقط يك دستور پخت دارد و با اينكه در شهرهاي مختلف آن را به شكل قيمه نثار، قيمه نخود، پيچاق قيمه، قيمه آذري و... تهيه مي‌كنند، اما قيمه اصلي همان خورشي است كه از لپه، گوشت، ليموعماني و البته خلال‌هاي سيب‌زميني تشكيل‌شده است، بنابراين نبايد در دستور تهيه آن تغييري داد.

رعايت اين 10 نكته نيز به هرچه خوشمزه‌تر شدن اين غذاي اصيل ايراني كمك مي‌كند

1 - گوشتي كه براي تهيه اين خورش مورد استفاده قرار مي‌گيرد، گوشت خورشي است كه يا از گوشت گوساله تهيه مي‌شود كه بهتر است مغز ران باشد يا گوشت گوسفند كه در اين صورت گوشت سردست را به شما توصيه مي‌كنم.

2 - ظرف مناسب پخت اين غذا، قابلمه مسي است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالي و به رنگ فيروزه‌اي سرو كرد تا به اين ترتيب غذا ظاهري زيبا پيدا كند.

3 - هرگز در خورشتان آب‌ليمو نريزيد بلكه آن را با ليموعماني و رب گوجه‌فرنگي ترش مزه‌دار كنيد. كترينگ يادتان باشد كه برخي از رب‌هاي گوجه‌فرنگي ترش مزه هستند و مي‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش كمك كنند.

4 - براي آماده كردن لپه، بعد از خيساندن، آن‌ها را چند دقيقه در آب بجوشانيد و كف سياه حاصل از جوشيدن را بگيريد تا بوي خاص آن از بين برود و افزودن اين لپه‌ها به خورش، طعم بهتري به آن خواهد داد. در غير اين صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهيد و سپس آب را در خورش بريزيد تا مواد در كنار هم بپزند و لپه‌ها شكل خود را از دست ندهند.

5 - رب گوجه‌فرنگي و زعفران از عوامل رنگ دهنده به اين خورش هستند و افزودن كمي دارچين به غذا طعم بهتري به آن خواهد داد.

6 - ليمو عماني‌ها را 20 دقيقه قبل از سرو به خورش اضافه كنيد زيرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخي خورش مي‌شود. دير انداختن آن‌ها باعث مي‌شود كه غذا طعم ليموعماني پيدا نكند.

7 - هرگز روي خورش قيمه، چيپس خلالي نريزيد بلكه خودتان خلال‌هاي سيب‌زميني تازه را سرخ و همراه غذا سرو كنيد.

8 - انداختن 2 عدد گوجه‌فرنگي قاچ شده در خورش، هم طعم بهتري به اين غذا مي‌دهد هم باعث مي‌شود تا اين خورش رنگ بهتري پيدا كند.

9 - اين غذا بايد با يك بشقاب سبزي خوردن و برنج زعفراني سرو شود. ته‌ديگ برنج هم بايد از نوع ناني باشد زيرا اين غذا با خلال‌هاي سيب‌زميني سرو مي‌شود پس نبايد ته‌ديگ غذا را هم سيب‌زميني گذاشت. به خاطر داشته باشيد كه گذشتن ته‌ديگ نان در كنار اين خورش طعم به يادماندني‌اي به آن خواهد داد.

10 - نوشيدني‌اي كه كترينگ رز به شما پيشنهاد مي‌كنم با اين خورش ميل كنيد، دوغ، شربت به‌ليمو و شربت گل سرخ است كه با نوشيدن آن‌ها وعده غذايي‌تان كامل خواهد شد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ دى ۱۳۹۵ساعت: ۰۹:۲۷:۱۳ توسط:امين موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :